Berichtenverkeer

Hoe werkt het berichtenverkeer?

De eerste 10 berichten na het aanmaken van je profiel zijn gratis, deze krijg je van ons cadeau. Het is mogelijk om berichten bij te kopen: voor 10 berichten betaal je 1 munt. Het beantwoorden van ontvangen berichten telt niet mee, dat is gratis en gaat niet van je berichtensaldo af.

 

Valt de vraag om een "foto op verzoek" te mogen zien ook onder "betaalde" berichten?

Nee, de vraag om een foto op verzoek te mogen zien alsmede het antwoorden hierop valt buiten de betaalde e-mails, dit is dus gratis.

 

Waar kan ik zien hoeveel berichten ik nog kan versturen?

Dit kun je zien bij “Mijn berichten”.

 

Waar kan ik berichten bijkopen?

Bij “Mijn berichten” kun je zien hoeveel berichten je nog kunt versturen. Wanneer je een bericht wilt versturen terwijl je geen berichten meer hebt krijg je automatisch een melding dat je berichten moet bijkopen. Mocht je ook geen munten meer hebben dan krijg je automatisch een melding dat je eerst munten moet kopen. Je hoeft vooraf zelf niets te ondernemen, je krijgt vanzelf een bericht.

 

Hoe kan ik een bericht versturen?

Om een bericht te versturen dien je ingelogd te zijn op de site. Vanaf de profielpagina van de persoon welke je een bericht wilt versturen kun je een bericht versturen.

 

Hoe kan ik zien of mijn bericht gelezen is?

Zodra je bericht is verzonden, wordt het bericht geplaatst in de map "Verzonden berichten". Je kunt hier niet zien of je bericht door de ontvangen is gelezen.

 

Hoe kan ik een ontvangen bericht openen?

Door in de map “Ontvangen berichten” te klikken op het betreffende bericht. Het bericht wordt dan geopend. In deze map heb je tevens de mogelijkheid om het bericht te beantwoorden en/of te verwijderen.