Berichtenverkeer

Kan ik persoonlijke gegevens delen in een bericht?

Wij vinden het belangrijk dat, wanneer je persoonlijke gegevens als een mobiel nummer of een e-mailadres met een ander lid deelt, wij de identiteit van jou en de ontvanger hebben vastgelegd. Enkel na het vastleggen van beide identiteiten kunnen persoonlijke gegevens tussen de verzender van een bericht en de ontvanger van het bericht gedeeld worden.

Hoe kan de identiteit vastgelegd worden?
Dit kan op twee manieren:

  1. Door eenmaal een donatie af te geven waarbij de tenaamstelling van de bankrekening gelijk is aan de gegevens zoals bij ons bekend (controleer jouw persoonlijke gegevens in jouw profielpagina).
  2. Door ons één (1) herkenbare foto toe te te sturen samen met een identiteitsbewijs of bankpas (naast jouw gezicht) met daarop gegevens als bij ons bekend  (controleer jouw persoonlijke gegevens in jouw profielpagina).

Maximaal 24 uur nadat je één van bovenstaande stappen hebt doorlopen is het mogelijk om persoonlijke gegevens met elkaar te delen.
 

 

Hoe werkt het berichtenverkeer?

De eerste 10 berichten na het aanmaken van je profiel zijn gratis, deze krijg je van ons cadeau.
Wil je meer berichten versturen, dan is het mogelijk om punten bij te kopen. Voor ieder punt kan je een bericht sturen naar een nieuw contact op VriendenEnzo.
Het beantwoorden van ontvangen berichten kost je niets, hier heb je dus geen punten voor nodig.

 

Valt de vraag om een "foto op verzoek" te mogen zien ook onder "betaalde" berichten?

Nee, de vraag om een foto op verzoek te mogen zien alsmede het antwoorden hierop valt buiten de betaalde e-mails, dit is dus gratis.

 

Waar kan ik zien hoeveel berichten ik nog kan versturen?

Dit kun je zien bij “Mijn berichten”.

 

Waar kan ik berichten bijkopen?

Wanneer je bent ingelogd zie je gelijk, bovenin de paarse balk, hoeveel punten je nog hebt. Voor ieder punt kan je een bericht sturen naar een nieuw contact op VriendenEnzo, het antwoorden op een ontvangen bericht is altijd gratis.
Wanneer je geen punten meer hebt dan krijg je vanzelf een bericht met de vraag of je extra punten wilt aanschaffen, deze zijn slechts 1 euro per punt.

 

Hoe kan ik een bericht versturen?

Om een bericht te versturen moet je eerst ingelogd zijn. Op de profielpagina, van de persoon welke je een bericht wilt versturen, vind je de knop 'Bericht sturen'.

 

Hoe kan ik zien of mijn bericht gelezen is?

Zodra je bericht is verzonden, wordt het bericht geplaatst in de map "Verzonden berichten". Je kunt hier niet zien of je bericht door de ontvangen is gelezen.

 

Hoe kan ik een ontvangen bericht openen?

Door in de map “Ontvangen berichten” te klikken op het betreffende bericht. Het bericht wordt dan geopend. In deze map heb je tevens de mogelijkheid om het bericht te beantwoorden en/of te verwijderen.