Nieuwe mensen leren kennen zonder kosten

We willen graag dat iedereen mee kan doen, om deze reden is het gebruik van VriendenEnzo gratis: wij kennen geen inschrijfgeld en ook geen maandelijkse abonnementskosten.
VriendenEnzo kent wel een drempelsysteem om misbruik van het systeem te voorkomen: niets is vervelender dan het ontvangen van ongewenste berichten. Bij normaal gebruik van VriendenEnzo merk je hier niets van. Door een drempelsysteem in te bouwen, gebaseerd op punten die ingewisseld kunnen worden voor bijvoorbeeld het leggen van een eerste contact, zorgen wij ervoor dat VriendenEnzo schoon blijft van deze ongewenste berichten.

Je ontvangt bij aanmelden gratis punten, genoeg om vijf nieuwe mensen te leren kennen en jouw profiel extra te laten opvallen. Ook ontvang je nieuwe punten als je actief gebruik maakt van het systeem, gratis.

- Inschrijven en profiel online zetten  GRATIS
- Zoeken naar nieuwe vrienden op basis van jouw voorkeuren GRATIS
- Een vriendenoproep plaatsen
Zoek je een hardloopmaatje, iemand om eens een drankje mee te drinken of speel je graag een spelletje met iemand? Op deze manier kan je snel en eenvoudig een oproepje plaatsen waarin je specifiek aangeeft wat voor contact je zoekt
1 punt
- Omhoog plaatsen van jouw Spotlight
Valt jouw Spotlight niet meer op tussen de anderen? Met een simpele klik plaats je jouw Spotlight weer omhoog: snel geregeld!
1 punt
- Jezelf “in the picture” zetten
Zet jouw foto op het prikbod! Op deze manier wordt jouw foto 48 uur lang op diverse plekken zichtbaar.
1 punt
- Het versturen van een bericht naar een nieuw contact
Alleen voor het toesturen van het eerste bericht, naar een nieuw contact, wordt één munt van jouw tegoed afgeschreven. Met dit systeem bouwen wij een kleine drempel in om ongewenste berichten tegen te gaan.
1 punt
- Het antwoorden op een ontvangen bericht GRATIS

 

Punten

Heb je ondanks de gratis punten toch wat extra nodig? Dan vragen we je vriendelijk om een donatie voor het onderhouden van het platform van VriendenEnzo. Als dank voor jouw donatie, dit kan via iDeal of een overboeking, krijg je van ons extra punten toegekend: een donatie van 10 euro geeft je 10 extra punten.