Nieuwe mensen leren kennen zonder kosten

We willen graag dat iedereen mee kan doen, ongeacht je inkomen. Om deze reden is het gebruik van VriendenEnzo gratis: wij kennen geen inschrijfgeld en ook geen maandelijkse abonnementskosten.
Toch kent VriendenEnzo een drempelsysteem om misbruik van het systeem te voorkomen: niets is vervelender dan het ontvangen van ongewenste berichten. Bij normaal gebruik van VriendenEnzo merk je hier niets van. Door een drempelsysteem in te bouwen, gebaseerd op credits die ingewisseld kunnen worden voor bijvoorbeeld het leggen van een eerste contact, zorgen wij ervoor dat VriendenEnzo schoon blijft van deze ongewenste berichten.

Gelukkig ontvang je bij aanmelden gratis genoeg credits, ook krijg je nieuwe credits als je actief gebruik maakt van het systeem.
- Inschrijven en profiel online zetten  GRATIS
- Zoeken naar nieuwe vrienden op basis van jouw voorkeuren GRATIS
- Een vriendenoproep plaatsen
Zoek je een hardloopmaatje, iemand om eens een drankje mee te drinken of speel je graag een spelletje met iemand? Op deze manier kan je snel en eenvoudig een oproepje plaatsen waarin je specifiek aangeeft wat voor contact je zoekt
1 munt
- Omhoog plaatsen van je vriendenoproep
Valt jouw oproep niet meer op tussen de andere oproepen? Met een simpele klik plaats je jouw oproep weer omhoog: snel geregeld!
1 munt
- Jezelf “in the picture” zetten
Zet jouw foto op het prikbod! Op deze manier wordt jouw foto 24 uur lang op diverse plekken zichtbaar.
1 munt
- Het versturen van een bericht naar een nieuw contact
Alleen voor het toesturen van het eerste bericht, naar een nieuw contact, wordt één munt van jouw tegoed afgeschreven. Met dit systeem bouwen wij een kleine drempel in om ongewenste berichten tegen te gaan.
1 munt
- Het antwoorden op een ontvangen bericht GRATIS

 

Munten

Heb je ondanks de gratis gekregen munten toch wat extra nodig? Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van ons opwaardeersysteem. De tariefstelling hebben wij vriendelijk gehouden. 10 munten € 10,00 20 munten € 17,50 30 munten € 25,00

Opwaarderen kan heel eenvoudig via iDeal of overboeking.