Over VriendenEnzo

De missie van Stichting VriendenEnzo komt voort uit het beeld dat iedereen behoefte heeft aan vriendschap. Vrienden geven ons het gevoel dat ons leven zinvol is en vergroten onze veerkracht. In het bijzijn van vrienden vermindert stress en stijgt ons zelfvertrouwen. Vriendschappen zijn zelfs levensverlengend: hoe beter onze vriendschapsbanden, hoe ouder we worden. 

  
“Alleen, op mezelf, met m'n eigen - dat is niet de beste menselijke conditie.
Het individualisme mag dan hoogtij vieren, vriendschappen zijn voor iedereen belangrijk, zelfs belangrijker dan ooit.”
 
 

Inleiding
Mensen zijn gelukkiger als ze zich verbonden voelen. Daarom willen wij mensen in contact brengen met elkaar. Ons platform is een online platform welke een laagdrempelig middel is om nieuwe mensen te leren kennen, ons doel is dat mensen daadwerkelijk (offline) samen iets gaan doen.  
Om deze redenen organiseert VriendenEnzo ook met enige regelmaat evenementen waar ontmoeting centraal staat. 

Doelstelling
Met het platform van VriendenEnzo verbinden we mensen met gelijke interesses die bij elkaar in de buurt wonen. Het hebben van ‘iets gemeenschappelijks’ verlaagd de drempel om in contact te treden zodat meer echte ontmoetingen ontstaan. 

Geen abonnement nodig
In tegenstelling tot andere sites is er bij VriendenEnzo.nl geen abonnement nodig, je zit dus niet vast aan maandelijkse vaste kosten. Het systeem werkt met een prepaid puntensysteem waardoor je zelf beslist hoeveel je wilt uitgeven; er zijn geen verborgen kosten en je ontvangt jouw eerste 5 punten van ons cadeau.

Wij hopen op veel nieuwe vriendschappen en/of nieuwe liefdes wensen iedereen hier heel veel plezier toe.

Uiteraard kan je ook ons volledige beleidsplan en onze statuten inzien.