VriendenEnzo neemt de dienstverlening van VriendN over
(en dat wordt erg leuk!)

Wij hebben er een vriend bij: VriendN.nl. Voor degene die deze leukerd nog niet kennen, VriendN is een platform net zoals VriendenEnzo en we hebben elkaar gevonden door onze vele overeenkomsten. We genieten er namelijk allebei van als mensen vriendschap sluiten. Ons hart gaat sneller kloppen als er een mooie vriendschap ontstaat of een leuke activiteit wordt georganiseerd. Het enige verschil tussen ons en VriendN is dat de laatste niet gratis is. Nog niet, want over niet al te lange tijd hoeven de leden van dit platform er niet meer voor te betalen.

Breder netwerk

Helaas gaan de mensen achter VriendN stoppen. Aan ons de eer om dit geweldige platform voort te zetten. Omdat beide platforms wel een update kunnen gebruiken en wij vinden dat vriendschap sluiten toegankelijk en laagdrempelig moet zijn, gaan we zowel VriendenEnzo en wat later ook VriendN moderniseren. Wij zijn al bezig met het ontwerpen van fijne en leuke tools om het vinden van die ene vriendschap nóg makkelijker en leuker te maken. Denk aan een chat en een ‘ijsbreker’(voor diegene die het lastig vinden om voor het eerst contact te leggen), maar ook een tool waardoor je sneller een afspraak kan maken. 

 

Vriendschap is samen nieuwe dingen doen

Al die mooie en leuke dingen, lieve leden, zijn de redenen dat wij met VriendN binnenkort een make-over ondergaan. 

Wat betekent deze make-over en samenwerking voor jou als lid?

Niets.

Niets?

Nou oké, toch wel iets, VriendN wordt dus gratis.

Wanneer beide platforms volledig vernieuwd zijn wordt er, aan de achterkant, een koppeling gemaakt. Op deze manier kunnen de leden van VriendenEnzo en de leden van VriendN elkaar ‘zien’ waardoor je met meer mensen in contact kan komen. Zodra alles online is, vertellen we je er zeker meer over.

 

Jouw gegevens zijn veilig

Bij veranderingen zijn er natuurlijk altijd vragen. Mocht je je zorgen maken over je privacy dan kunnen we je geruststellen. In jouw account verandert er niets en we delen nooit iets zonder jouw toestemming.

Wij hebben heel veel zin om samen met jullie en VriendN dit avontuur aan te gaan. Hopelijk denken jullie er net zo over. Blijf dus gewoon lekker online, blijf zichtbaar, en bovenal, blijf gezond!