Coronaproof nieuwe mensen leren kennen tijdens de kerstdagen? Dat kan!

Deze periode is het lastiger om anderen te ontmoeten, maar met wat creativiteit is er nog veel mogelijk. De feestdagen vieren met een nieuwe vriend of vriendin is natuurlijk maar wat gezellig. Gelukkig zijn er ondanks de beperkingen tal van mogelijkheden om elkaar coronaproof te ontmoeten en er op een veilige en verantwoorde manier op uit te gaan.

De meeste kans op een leuk contact maak je de komende weken natuurlijk via VriendenEnzo. En omdat gevonden worden minstens zo leuk is als een nieuwe vriend(in) vinden, is het misschien een goed idee als je jezelf (weer) in de Spotlight zet.

Hoe zat dat ook alweer?

Maak sneller contact: zet jezelf in de 'Spotlight'

Kijk eerst of je nog tevreden bent met je profiel. Upload bijvoorbeeld een nieuwe foto van jezelf bij de kerstboom. Gelukt? Zet jezelf in de ‘Spotlight’ dan kan een ander VriendenEnzo-lid je sneller vinden omdat de Spotlights binnen VriendenEnzo een prominente plek innemen. Ze worden vaker bekeken dan jouw gewone profiel. Een Spotlight is ook nog specifieker dan een algemeen profiel: je kan precies aangeven met wat voor mensen je in contact wilt komen.

Dat gaat per categorie, zoals: sporten, uitgaan, vakantie, ouders met kinderen, feestdagen☺, 60+, overige en geen voorkeur. Ben je bijvoorbeeld gek op bordspellen of zoek je iemand die van wandelen houdt? Schrijf dit dan op in je Spotligh (en profiel!) en laat weten wat je in een vriendschap zoekt. Kortom: met een Spotlight heb je een grotere kans op een leuk contact, ook tijdens de kerstdagen!

Maar wat ga je samen ondernemen tijdens de lockdown?

Activiteiten tijdens de lockdown!

Wat kan je met je vriend(in) in spe ondernemen nu alle musea, bioscopen en pretparken dicht zijn? Wandelen bijvoorbeeld! Dat mag altijd en beweging is zelfs aan te raden, uiteraard op 1,5 meter afstand. Dus hebben jullie zin in een wandeling? Zet de wandelschoenen alvast in het vet, want Staatsbosbeheer heeft prachtige routes uitgestippeld. Neem eens een kijkje op de website: https://www.staatsbosbeheer.nl/routes

 

Kerstpicknick

Houden jullie wel van de natuur, maar iets minder van veel bewegen? Organiseer dan een kerstpicknick! In de kou? Jazeker, trek je thermokleding aan, pak allebei een tas met een thermoskan warme chocolademelk en heerlijke hapjes in, neem allebei een waterdicht kleed (of grote tas, vuilniszak) mee en ga gezellig zitten kletsen (of zingen) onder een geurige dennenboom☺.

 

Zaag je eigen kerstboom

Ben je liever actief en doelgericht bezig? Zaag dan je eigen kerstboom om, lekker met je neus in de dennengeur! Als iets de sfeer en geur van kerstmis ademt, is dat het wel. Neem wel vooraf even contact op met de boerderij in verband met hun coronaprotocol. Je eigen kerstboom zagen kan onder meer bij:

 

 

Online bordspellen spelen

Als je bij de gedachten aan één van deze activiteiten niet gaat glimlachen omdat je niet zo gek bent op kou, warme chocolademelk of dennenbomen, dan kan je ook vanuit huis een online bordspel spelen met jouw nieuwe vriend(en)! Lekker onder een dekentje met je warme sloffen aan je voeten. De leukste online bordspellen vind je op: https://www.jijbent.nl/

Hele fijne feestdagen en veel plezier met het vinden van een nieuwe vriend(in). Blijf lekker online, blijf zichtbaar en blijf gezond!

 

Ben je nieuw bij VriendenEnzo?

Heb je nog geen account aangemaakt bij VriendenEnzo? Aanmelden is heel simpel: je plaatst een vriendenoproep of je maakt een datingprofiel aan. Hoe meer je invult, hoe makkelijker je een match vindt of die match jou vindt natuurlijk. Klaar met invullen? Dan begint de pret pas echt! Je kunt zelf activiteiten organiseren of je aanmelden voor een leuk evenement bij jou in de buurt.

Goed om te weten: wij doen niet aan addertjes onder het gras. De diensten van VriendenEnzo zijn voor het grootste deel gratis. Je betaalt alleen als je extra wilt opvallen. We helpen je graag op weg en daarom krijg je van ons 10 munten cadeau. Met elke munt kun je 1 actie uitvoeren.
Veel plezier!