Gratis naar onze meeting tijdens Ladies Night in Almere?

 

Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen in Almere?

Op 29 januari is het weer tijd voor onze meeting tijdens Ladies Night in Almere. Je ziet de voorpremière van Onze Jongens in Miami. Ofwel, je gaat smullen van de wasbordjes van Jim Bakkum, Juvat Westendorp, Martijn Fischer en Malik Mohammed. Daarbij ontvang je een welkomstdrankje om in de stemming te komen. En iedereen gaat naar huis met een goodiebag. Namens VriendenEnzo geven verloten wij vijf bioscoopkaarten: Ladies Night Onze Jongens mag je niet missen!

Een vervolg op eerder succes

Na het gloeiende succes van Onze Jongens is het op woensdagavond 29 januari tijd voor deel 2 van deze hitfilm. Jorrit (Jim Bakkum) is weer single en gaat samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie. Bekijk hieronder alvast de trailer!

Laat je verwennen

Gun jezelf een geweldige avond en kom 29 januari naar de Ladies Night in Almere. Bij binnenkomst leer je andere leden van VriendenEnzo kennen en ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop kun je accessoires, fashion en beautyproducten shoppen en er worden prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van de heerlijke, maar vooral sexy film Onze Jongens in Miami! Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag.

Gelijk een kaartje kopen?

Voor slechts 14.50 heb je jouw bioscoopkaartje voor onze meeting, een kaartje kan je direct aankopen via ticketevent.

Hoe maak je kans op een gratis kaartje?

- Deel onderstaand bericht op jouw Facebookpagina
- Laat een comment achter waarin je aangeeft dat je het bericht gedeeld hebt en graag een gratis kaartje wilt winnen voor de Ladies Night
Winnaars ontvangen uiterlijk maandag 27 januari een bericht!